D & P Consulting

D & P Consulting wil voor u, de ondernemer, kwalitatief hoogstaand advies verlenen op maat van uw onderneming, op het vlak van fiscaal recht in de ruimste zin en op het vlak van vennootschapsrecht, vennootschapsstructuren ter bevordering en ter ondersteuning van de goede en efficiënte werking van Uw onderneming binnen een persoonlijke vertrouwensrelatie.

Vanuit een multidisciplinaire aanpak streven we naar optimale en concrete resultaten binnen een duurzame relatie waarbij wij anticiperen op wetswijzigingen.

Door maatwerk is onze aanpak voor elke klant anders en spelen we in op de concrete wensen van onze klant.

We gaan voor kwaliteit, kwaliteit met een persoonlijke toets die zich kenmerkt door gericht advies van gedreven en ervaren medewerkers ondersteund door de nodige databanken om elke dag up to date te zijn.

Wenst u meer informatie, dan kan u onze vinden op www.dpconsulting.be !

Contactgegevens

D&P Consulting BVBA

Pastoor Claesenstraat 1

2440 Geel

Website

www.dpconsulting.be/nl/

Ledenvoordeel

Voordeel voor memberkaart houder:

Wij geven een eerste gesprek gratis om de klant te leren kennen en hem een idee te geven welke voordelen hij voor zijn onderneming kan bewerkstelligen door met D&P Consulting samen te werken.

Dit is een gesprek van +/- één uur samen met Petra.

Daarnaast zijn wij ook KMO gecertificeerd waardoor wij, voor de klant via subsidies van de Vlaamse overheid, ook in het financieel kader een meerwaarde bieden voor de éénmalige adviezen die we verlenen.